ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Conferenciant TEDx

Sergio Ayala

Una frase que m'apassiona és "Mientras tú lloras, yo venderé pañuelos" de Kiko Rivera. Sí, així és.

El MÉS important no és que et caigues 4.500 vegades, sinó que t'aixeques 4.501.

Sóc Sergio Ayala Climent, vaig náixer a Castelló, on visc i residix amb la meua família. A més de Sergio, sóc també marit de la bella i extraordinària Clara, pare de la preciosa Bruna i del sinvergonya de Simón.

La meva cançó favorita és "The River" de Bruce Springsteen i mor per Fito Cabrales i pel pastís de carn murcià, em pirra.

M'he dedicat tota la meva vida al tema de les vendes, és a dir, soc venedor, per molt que la meua mare s'empenye a dir a les seues amigues que "el meu fill és advocat". És cert que vaig estudiar i acabar Dret a la Universitat Jaume I, però mai he exercit com a tal.

El que sí que m'agradaria seria exercir com a docent de magisteri, ja que m'acabe de llicenciar no fa molt. Doncs sí, amb la meua edad. Per què no?, A prendre per cul! #atxc.

Actualment tinc una empresa (a més de la venda, m'he dedicat al món de l'emprenedoria), la tercera... i, sent sincers, hi ha hagut algun fracàs, però també moltes victòries.

No soc el millor comunicador, ho sé (tampoc crec que siga necessari ser-ho), per això m'interessen paraules com diferenciació i creativitat.

Aquestes són les més potents per desmarcar-se de la resta. Aplicar a més una de les claus de la meva filosofia de vida fan que em puga dedicar plenament a aquesta professió que tant m'apassiona:

Bé... Ja em coneixeu una miqueta més!

Ah, no! Espera! Se m'havia oblidat una dada importantíssima: sóc campió del món d'ALLIOLI a mà, durant el I Concurs Internacional d'Allioli Ciutat de Castelló, i també sóc el primer ésser carni que ha guanyat el I concurs universal d'ALLIOLI a mà on-line, a Villena, l'any 2020.

Ara sí, una abraçada.