ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Consum

Consum és la major cooperativa de l'arc mediterrani espanyol i duu a terme la seva activitat dins del sector de la distribució minorista i majorista a través de les seves dues ensenyes: els Supermercats Consum i les Franquícies Charter. El seu model de negoci està basat en els supermercats de proximitat, en els quals ofereix una àmplia varietat d'assortiment per afavorir la capacitat d'elecció dels clients, així com productes frescos de qualitat. A més, el seu programa de fidelització per a socis-clients, Món Consum, ofereix importants descomptes en les compres, tant de forma directa com personalitzada, en funció dels hàbits de compra.

Com a cooperativa polivalent, Consum està formada per dos tipus de socis, treballadors i consumidors, i tots dos participen en el seu capital, gestió i resultats. Per aquesta raó, Consum té un doble objecte social: d'una banda, proporcionar als seus treballadors les millors condicions laborals possibles i aconseguir així el seu compromís; i, d'altra banda, oferir als seus consumidors productes i serveis de qualitat, per aconseguir la seva satisfacció. És de la suma d'esforços orientats en ambdues direccions on neix la missió i propòsit de la Cooperativa, que es resumeix en la frase "treballadors compromesos, clients satisfets", i que situa les persones en el centre del seu model de gestió.

Amb l' objectiu de ser una cooperativa independent, innovadora, honesta i sostenible en la qual els clients tinguin capacitat d' elecció i bons preus, Consum orienta totes les seves actuacions cap a una única visió: la de ser un referent en el sector de la distribució.

La responsabilitat social de Consum prové dels seus valors cooperatius, d' escoltar els seus clients, treballadors, proveïdors i el seu entorn. D' aportar productes, serveis, formació, informació, benestar, innovació i desenvolupament. I de responsabilitzar-se, amb compromís i honestedat per actuar de manera sostenible. Per això està arrelada en el seu model de gestió.

Ofertes de treball relacionades

Consum
Provincia de Castellón
Venedor/a supermercat

Si ets entusiasta, dinàmic, responsable, i t'agrada el tracte amb les persones, T'estem...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Consum i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV