ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Carretoner/a

Colorker Group Xilxes

Inscripcions tancades

El 1987 Colorker naixia de la mà d'un grup d'emprenedors provinents de la indústria ceràmica que compartia un mateix propòsit: crear productes ceràmics que desperten emocions. Anys després, Colorker ha evolucionat i expandit la seva visió, convertint-se en Colorker Group, un grup empresarial que actualment aposta per mantenir-se a l'avantguarda de la creativitat i la tecnologia. COLORKER es distingeix per ser un lloc de treball en el qual les persones desenvolupen la seva activitat en un ambient proper i professional, compromès i dinàmic, exigent i col·laboratiu. 

Descripció

Valors Colorker:

  • Qualitat integral en l' orientació al client.
  • Ètica, professionalitat i treball en equip.
  • Millora contínua i alt nivell d' exigència.


Funcions

En dependència directa del Cap d' Expedicions, les seves principals funcions seran les d' ubicar el material a la campa, preparar càrregues i picking.

S'ofereix

  • Estabilitat laboral, bon ambient de treball i incorporació a un grup empresarial innovador i dinàmic.
  • Tipus de jornada: Torn matí i vesprada de dilluns a divendres. Setmana de matins de 6: 00 hores a 14: 00 hores i setmana de tardes de 14: 00 hores a 22: 00 hores. (Parada de 30 minuts per dinar o berenar).
  • Tipus de contracte: Indefinit


Requisits

Persona amb experiència de més de 2 any en el sector ceràmic i en les tasques a realitzar. Disponibilitat per treballar a torns. Carnet de carreter en vigor.