ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Comercial d'exportació Europa de l'Est

Noa's Talent Recruitment Nules

Inscripcions tancades

A Noa's Talent Recruitment seleccionem comercial exportació, amb experiència al mercat d'Europa de l'Est, per a incorporació directa en plantilla, per empresa, i del sector ceràmic.

Funcions

- Identificació d'oportunitats de mercat, així com el manteniment de la cartera de clients.

- Coordinació logística: el comercial s'encarrega, d'assegurar el lliurament oportú de productes, en destinacions estrangeres.

- Anàlisi i prospecció de mercats: El comercial ha d'investigar i avaluar mercats potencials a Europa de l'Est. Això inclou visites comercials, negociació d'acords i recerca de distribuïdors.

S'ofereix

- Contracte per empresa, lloc estable.

- Horari a jornada partida de dilluns a divendres.

- Salari: Negociable, segons experiència demostrada.

Requisits

- Domini de l'idioma anglès: Atès que es requereix un anglès alt, el comercial s' ha de comunicar fluidament en anglès tant oralment com per escrit. A més de l'anglès, es valorarà un segon idioma com per exemple, polonès, hongarès o romanès. Això facilitarà la comunicació amb clients i socis comercials a la regió.

- Experiència en viatges i disponibilitat per viatjar: Ha d'haver viatjat prèviament, la qual cosa demostra adaptabilitat i coneixement de diferents cultures i mercats.

- Cartera de clients: Es valorarà, que ja tingui contactes establerts al mercat d'Europa de l'Est. Això facilitarà l'entrada i expansió de l'empresa en aquesta regió.

- Les habilitats que necessitem d'aquest perfil serien:

- Capacitat de comunicació

- Presa de decisions

- Poder de negociació

- Coneixement del mercat i competència

- Treball en equip

- Adaptabilitat : Europa de l'Est té, una rica diversitat cultural i econòmica. Estar disposat a adaptar-se i aprendre constantment.