Garantir la correcta elaboració dels menús i serveis prescrits, quant a qualitat i quantitat, exercint la supervisió del personal de cuina en el seu cas, coneixent i complint estrictament amb la Guia d' Autocontrol i Punts CrÃtics.
Organitzar, distribuir i coordinar amb el personal adscrit a cuina, les tasques per a l'elaboració, condimentació dels à pats., control de comandes i higiene de cuina.
Descripció
La companyia forma part d'un grup internacional amb més de 40 anys d'experiència en el servei i cura de persones grans i persones amb diferents graus de dependència. El grup, compta amb més de 241 centres residencials i ocupa més 16.000 professionals i té cura de més de 24.000 persones. La nostra proposta de valor es basa en els principis següents:
- Tenir cura de la gent gran amb el respecte i la dignitat que mereixen.
- Construir llars per a les persones que escullen els centres residencials Colisée.
- Crear llocs de treball en els quals els professionals tinguin l'oportunitat de créixer i assolir les seves aspiracions professionals.
- Ser un actor clau dins de la comunitat local, participant de les principals activitats.
Funcions
ÀREA: MENJAR
- Elaborar els menús d'acord amb les fitxes tècniques i els menús programats.
- Supervisar els serveis ordinaris, especials, i extraordinaris que dià riament es comuniquin.
- Supervisar el muntatge dels carros amb els menús elaborats.
- Vigilar l'estat dels aliments.
- Preparar els aliments per al seu condiment.
- Programar, organitzar i responsabilitzar-se del bon estat d'higiene i ordre de la cuina.
- Supervisar el manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinà ria i estris propis de cuina, com ara: safates, forns, fregidores, filtres, olles, etc.
- Col·laborar en l'elaboració, actualització, i compliment de la Guia d'APPCC.
- Cura de la higiene i uniformitat.
ÀREA: MAGATZEM
- Vigilar el rebost cada dia per a la reposició dels articles al magatzem i garantir el perfecte estat i control de caducitats. Realitzar, controlar i recepcionar comandes.
S'ofereix
Contracte 40h.
Requisits
Formació professional en hostaleria o Graduat escolar i/o experiència en llocs similars.
Perfil competencial:
- CompromÃs.
- Adaptabilitat/Flexibilitat.
- Treball en equip.
- Comunicació
- Orientació al client intern i extern.